Van Delft Infra - Logo - lang

Onze dienstverlening

Grond-, weg- en waterbouw

Van Delft Infra is een grondverzetbedrijf dat zich richt op grond-, weg- en waterbouw. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van infrastructuur, en levert kwalitatief hoogwaardig werk af voor al haar opdrachtgevers. Wij zijn zeer flexibel en kunnen diverse werkzaamheden uitvoeren, zoals sloopwerken, grondwerken, waterbouw en bemalingstechnieken. Bij Van Delft Infra staat de bedrijfscultuur hoog in het vaandel en wordt er volgens verschillende kwaliteitssystemen gewerkt om de kwaliteit en het milieu te waarborgen. Het bedrijf is een erkend leerbedrijf en streeft naar de doorontwikkeling van haar werknemers voor de continuïteit van het bedrijf.

Wij vormen een vijf-eenheid met Niessink Service, Pro-Rec Solutions, Vugtdak Dakbedekkingen en Ecoplan Groen BV.  Hierdoor zijn wij in staat een totaalpakket van diensten. 

Werkzaamheden

Wij voeren een breed scala aan werkzaamheden uit, waaronder sloopwerken, grondwerken, waterbouw en bemalingstechnieken. Van grote werken voor overheden tot klein particulier werk, Wij hebben voor diverse opdrachtgevers gewerkt. We zijn gefocust op het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk en werken volgens kwaliteitssystemen om dit te waarborgen. Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt op de Randstad, maar Van Delft Infra werkt door heel Nederland.

Een greep uit onze werkzaamheden:

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wanneer u contact met ons opneemt, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Samenwerken met of werken bij
Van Delft Infra?

Vraag eenvoudig en kosteloos een offerte aan!

Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer direct!