Van Delft Infra - Logo - lang

Over Van Delft Infra

Bedrijfshistorie

Van Delft Infra is in 1979 opgericht als Gebr. van Delft BV door de gebroeders Dirk, Anton en Otto. Het bedrijf werkt sindsdien als lokale onderneming in de Nederlandse thuismarkt van de grond-, weg- en waterbouw met als zwaartepunt de Randstad. Bij Van Delft Infra staat al jarenlang de bedrijfscultuur hoog in het vaandel en is personeel doorgaans lang in dienst. Er worden vanuit de vestiging in Capelle aan den IJssel ca. 70 vakmensen aangestuurd. Met de komst van Ecoplan Groen in 1994 kunnen er ook groenprojecten in combinatie met infra aangeboden worden. Ook de komst van Niessink Service in 2013 zorgt ervoor dat er een totaalpakket aangeboden kan worden met grond-, weg- en waterbouw, installatietechnieken, rioolwerken, groenwerken en cv-installaties.

Een kijkje bij Van Delft Infra

Archiefvideo 2010

Opdrachtgevers

Van Delft Infra heeft in de afgelopen jaren voor diverse opdrachtgevers gewerkt. Van grote werken voor bijv. Rijks- en provinciale overheden tot klein particulier werk. Onderstaand staan de opdrachtgevers waar doorgaans voor gewerkt wordt. Rechts staat een plattegrond met een indicatie van waar Van Delft Infra voornamelijk actief is. Het zwaartepunt ligt hierbij op de Randstad, maar er wordt door heel Nederland gewerkt.

De opdrachtgevers:

Kwaliteit en sterke relatie als standaard

Van Delft Infra is zeer gefocust op de kwaliteit van haar werk. Goede kwaliteit creëert een goede relatie met klant of opdrachtgever. Om deze kwaliteit te waarborgen wordt er gewerkt volgens de richtlijnen van een aantal kwaliteitssystemen, waardoor niet alleen kwaliteit maar ook milieu goed in ogenschouw wordt genomen. Daarnaast is Van Delft Infra ook een erkend leerbedrijf waardoor het werknemers kan laten doorontwikkelen, wat goed is voor de continuïteit van het bedrijf.

Van Delft Infra beschikt over de volgende certificaten:

Samenwerken met of werken bij
Van Delft Infra?

Vraag eenvoudig en kosteloos een offerte aan!

Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer direct!